Kesä on jo melkein edistynyt puoleen väliin ja Vauhtimartta-toiminnassa on ollut hiljaista toukokuusta lähtien. Mutta olemme kuitenkin tehneet jo hyvät suunnitelmat syksyä varten. Syksytä tulee taas mielenkiintoinen, tosin melko ruokapainotteinen. Mutta pitäähän sitä ”varastoida” pimeää ja kylmää talvea varten. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Heti syyskuun puolessa välissä tietysti pitää korjata syksyn sato. Joten teemme herkkuja syksyn sadosta. Tiedossa on ainakin kesäkurpitsapikkelsiä ja omenaherkkuja.

 

Ruokateema jatkuu seuraavallakin kerralla. Silloin opettelemme tekemään taloudellista ruokaa. Tämä ilta on siis omistettu kaikille opiskelijoille ja suurperheellisille.

 

Kun sitten alkaa olla pakastimet täynnä ruokaa ja herkkuja, niin on aikaa tehdä käsitöitä. Tällä kertaa on luvassa mielenkiintoinen Pimp My Pillow –ilta. Eli vanhat lakanat saavat kyytiä ja tarkoitus on tehdä upeita tyynyliinoja.

 

Ja hämärien syksyiltojen lämmikkeeksi ajattelimme maistella viinejä lokakuun lopussa. Hyviä viinivinkkejä otetaan vastaan.

 

Marraskuussa alkaa jo joulu läheneen, joten koti pitää saada kuntoon. Silloin on aika tavata sisutussuunnittelija ja kuulla viimeisimmät vinkit.

 

Say cheese! –juustoilta on vuorossa marraskuun lopulla. Teemme erilaisia herkkuja juustoista.

 

Joulukuussa keittiössämme tuoksuu tietysti joulu. Leivomme tavalliseen tapaan Naistenmessuille myyntiin joulupipareita ja herkullisia kakkuja.  

 

Mutta syksyn mukavia vauhtimarttailtoja odotellessa tässä pari kuvaa kesäisestä luonnosta.

 

1720830.jpg 

 

1720831.jpg