Taas päästiin tähän meidän lempiaiheeseen; martta-mielikuvaan. Koska olemme nuoria marttoja, niin saamme todella mukavasti näkyvyyttä ja kuuluvuutta mediassa. Se on hyvä asia, niin meidän toimintaryhmälle kuin myös marttatoiminnalle yleensä. Haastavaksi sen tekee nimittäin tämä martta-mielikuva. Martathan osaavaa ihan kaikkea ja hyviä vinkkejä saa niin siivoukseen kuin puutarhanhoitoonkin. Koska tuota kokemusta ei vielä ole ehtinyt kertyä kaikilta osa-alueilta, eikä sitä saa sillä silmänräpäyksellä, kun liittyy marttoihin, niin vinkkien anto tuottaa pieniä ongelmia tai vinkkien antajaa on vaikea löytää. Kuten tällä kertaakin. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Aamulehden Valoon haluttiin nuori martta kertomaan simasta ja sen tekemisestä. Eli simaa tehnyt nuori martta piti löytää haastatteluun. Moni meistä oli kyllä tehnyt simaa äidin kanssa joskus silloin lapsuuskodissa, mutta siitäkin oli kertynyt jo jonkin verran aikaa. Onneksi sentään löysimme joukostamme myös itse simaa tehneen martan.

 

Sima vinkit löytyvät siis tämän päivän Aamulehden Valo-liitteestä. Tämä innosti meitä muitakin vauhtimarttoja kokeilemaan siman tekoa tänä Vappuna.

Simaisaa Vappua!